Kankkulan kaivo – kootut seokset 
on komediallinen hupaelma, jossa sivistys ja rahvaanomaisuus kohtaavat. Humoristiset tarinat ja laulut vuorottelevat ja vievät juonta eteenpäin. Tippavaaran ihmiset ja railakas maalaiselämä tuovat yllättäviä käänteitä radiojuontajan tehdessä lähetystä Kankkulan kaivon juhannuksesta.
Paikalliseen laulukilpailuun osallistuu naisia ja miehiä joka lähtöön. Aluksi juontajaa ihmetyttää kiellettyjen juomien salamyhkäisyys, mutta loppujen lopuksi asiat selviävät, mutta selviävätkö kaikki…

Rooleissa nähdään Tangokuninkaanakin tunnettu Teuvo Oinas, vuoden 2016 tangofinalisti Jonna Ortju, laulupedagogi Marja Peura, imitaattori ja muusikko Eikka Happonen, radiotoimittajana tutuksi tullut Markku Saarinen sekä Juse Venäläinen, musiikin monitoimimies.

Paljon reipasta livemusiikia ja humppaakin sisällään pitävän esityksen käsikirjoituksen on tehnyt Juse Venäläinen. Esitys mukailee löyhästi Tippavaaran ja Kankkulan kaivon vanhaa hupailua.

Näytelmä kokosi paljon kiinnostunutta ja iloista yleisöä. Kiitos kaikille esiintyjille, lavan työntekijöille ja yleisölle.

Tanssittaako? Kysy lisää!


Savion lava
Saviontie 1312
41400
Lievestuore
040 864 4490
info@savionlava.fi